Hodimo, 22. septembra, 2016, ob 18:30... in POROČILO!

Posted by Športni klub Izza ovivnka on september 21, 2016
Nova trasica!
Vsem je bila všeč. Parkirali smo pri športnih igriščih na Drenovem Griču, kjer so ravno takrat imeli neko tekmo in si je bilo treba parkirišče pošteno izboriti.

Štartali smo v smeri proti Logu po bivši železnici. Ljudi je bilo na makadamski cesti še kar precej, ker je bilo vreme lepo in toplo, pa že ko smo se ogrevali in migali na mestu, se je sonce že toliko spustilo, da je postalo malce hladno, s tem pa so na barju ostali le najbolj pridni in vztrajni migajoči, torej mi. :)
V solidnem tempu smo vztrajali vse do Loga, tam pa zavili desno na nadvoz preko avtoceste. Ura je kazala super tempo in treba je bilo podaljšati krog, ki si ga je učiteljica Barbara zamislila na začetku. Nadaljevali smo levo namesto desno in potem naravnost proti Malemu Placu pri Bevkah. Mali Plac je redek primer visokega barja na Slovenskem in je zato naravna znamenitost. Ob gozdu smo se izognili nekaj blatnim lužam, a hujših blatnih kopeli ni bilo. Barbara je ocenila, da nimamo časa, da bi se ustavljali za vaje za moč, zato smo po ravnih delih raje nekoliko pospešili. Pri Bevkah smo prišli na asfaltirano cesto, a je bila bankina dovolj široka, da smo lahko hodili po njej brez težav. Na ravnini proti Drenovem Griču nas je ujela že gosta tema in ravno v pravem času nam je uspelo priti nazaj do parkirišča. Za konec pa smo se posladkali še z grozdjem.
V približno 80 minutah smo prehodili 7,11km. To pomeni, da smo imeli super tempo, približno 11,5min/km. 

In še vizualni prikaz.


Hodili smo včeraj, hodili bomo jutri, hodit' je fajn! :)

Dobimo se jutri ob 18:30. Za spremembo se dobimo na Drenovem griču pri igriščih. Torej pri gostilni zavijete v vas, se peljete mimo servisa Merlak in pri Mercatorjevi trgovini zavijete levo na parkirišče.

Ne pozabil lučke ali vsaj odsevnikov. Zadnji del poti bomo hodili v že resni temi. ;)

Se vidimo!
Categories: